Zadovoljne Kjutike

Kdo je Kjutika? Duša, ki nosi kjut nasmeh… in duša, ki nosi Kjutiš kose nakita.

Narekovaj Veronika Š. Na omarici imam že pestro paleto Vaših izdelkov:-) vsak dan me na roki spremlja Vaš čudovit prstanček, ki si ga vsi ogledujejo:-) zadnja dva ste popolnoma zadeli. Čudoviti so vsi:-) hvala Vam. Moram reči, da včasih, ko sem slabe volje, pogledam prstan in dan se mi naredi lepši. Ti prstani definitivno nekaj sporočajo že z barvami in vzorci:-) Hvala Vam, da nas delate še dodatno srečne:-)

Narekovaj Lenja F. Draga Mojca in Barvna krila! Točno to sem dobila – krila! Poletela sem v hvaležnost, hvaležnost za takšne prijatelje kot sta Zory Jakolin in Urša Žorž, ki sta me s tem darilom presenetili in hvaležna za umetnice kot si ti, ker znaš tako krasno delati z rokami in srcem. Počutila sem se kot princeska, ki gre na polnočni ples s svojim princem! Skrinjica in nakit so v spalnici, na beli komodi, vedno na vidnem mestu. Hvala ti.

Narekovaj Mojca L. V današnjem svetu je težko obdržati čisto srce. Toda obstajajo malenkosti, ki zmorejo polepšati dan in svet obarvati mavrično. Nakit z dušo Barva krila daje točno to – upanje, da svet premore nežnost, barve, iskrenost in iskrivost, spoštovanje, prijaznost in nenazadnje ljubezen. Dela ustvarjalke Mojce priporočam vsem, ki v današnjem svetu še cenijo naštete vrednote in kreativno delo izpod domačih rok.

Narekovaj Nina H. Nakit je za žensko dušo in ga ni nikoli preveč. 🙂 Uhančki so krasni. Vem koliko časa in energije je vložene v vsak izdelek. Zato z veseljem podprem naše ustvarjalce + izdelki so mnogo lepši in imajo dušo, v nasprotju s izdelki ‘made in China’.

Narekovaj Martina Š. T. Ko je zjutraj težko vstati, ko je napovedan dež in gužva v prometu, ko se obeta težek dan v službi, si nadenem ekstra navdihujočo, unikatno barvnokrilsko zapestnico in dan je resen!

Narekovaj Katja K. Najlepša hvala za čudovito in unikatno darilo, ki sta ga v sodelovanju s Slavico odlično ustvarili! 🙂 Ga že veselo razkazujem po Novi Zelandiji 😉 Hvala!

Narekovaj Metka T. Moja sinova sta vedno z menoj – v srcu in mislih. Vedno pa sem si želela imeti kos nakita, kjer bosta njuni imeni. In Barvna krila so mi uresničila željo. Nosim ju med čipko na uhanih in ne bi mogla biti bolj zadovoljna! Čipke, ki jih obožujem, njuni imeni, tako natančno izdelano in naaajbolj unikatno. Barvna krila, še enkrat najlepša hvala!

Narekovaj Katarina P. Obožujem nakit z lepim motivom in živimi barvami, ker mi to da dodatno energijo in polepša vsakodnevno opravo. Tudi sestra in nečakinja sta bili zelo veseli vsaka svojega čudovitega obeska za novo domovanje v tujini, ki ju bo spominjal name :).

Narekovaj Tanja P. Poseben, unikaten, barvit, za vse priložnosti narejen nakit. Enostavno najboljši in najlepši. Najbolj pri tem pa je, da lahko npr. isti par uhančkov uporabljaš na eleganten način ali casual.

Narekovaj Tjana Š. Ko sem se lansko leto sprehajala mimo stojnic na narodnih nošah v Kamniku, sem premišljevala koliko ustvarjalnih duš se je zbralo. A nobena me ni toliko pritegnila, da bi lahko rekla: to je nekaj zame! Dokler nisem zagledala stojnice Barvna krila. Kar odletela sem tja! Tako dober občutek, ko sem opazovala te stvari. Vsak izdelek nekaj posebnega. Polno pozitive in optimizma naokoli. Danes sem ponosna lastnica dveh zelo posebnih prstanov. S takim veseljem jih nosim, da je joj. Tudi prijateljici sem privoščila čudovit prstan. Kar skakala je od navdušenja. Vedno se rada vračam k ustvarjalkam, pri katerih dobim vse kar želim. In to Barvna krila definitivno so!

Narekovaj Barbara P. L. Za na kavbojke ali gala oblekco, za čez dan ali zvečer. Šik uhančki za vse starosti. Ko dobiš prve že tuhtaš, katere barve bodo tvoji naslednji… Pravi ‘must have’ za vsako navdušenko nakita.

Narekovaj Maja K. Umetnico Mojco in njena Barvna krila poznam že več let in ves ta čas občudujem njene izdelke. Še posebej ljuba mi je njena kolekcija KJUTIŠ, kjer je jasno razvidno, koliko podrobnega in potrpežljivega dela je vloženega v vsak delček nakita!  Te luštne stvarce si ves čas ogledujem in tuhtam, kako bi jih imela v vseh možnih barvah in oblikah… No, trenutno z velikim veseljem nosim par visečih uhanov in še bolj vesela sem, ker jih ljudje okoli mene opazijo. Kamorkoli grem, povsod zbudijo zanimanje in mislim, da bo tale kolekcija postala pravi modni hit.

Narekovaj Ana Ž. Kjutike se nosi smo z največjim spoštovanjem… spoštovanjem do rok, ki lahko narišejo take ici pici mini vzorčke… Moje kjutike so pa itak najlepše. 😉

Narekovaj Eva M. Paketek je prispel in sem vsesplošno navdušena nad nakupom 😀 Juhuhu, pa imam končno tudi jaz en kos nakita za dušo. 😀 Hvala.

Narekovaj Rada D. K. Sem ponosna lastnica Skrinjice za dušo. In skrinjica je res samo za mojo dušo in je vedno ob meni (na nočni omarici). Ob gledanju skrinjice se pomirim in malce odtavam v gozd. Skrinjica je namreč zelene barve. Zelena, ki me pomirja, me napolni z energijo tudi čez dan, ko nosim uhane, verižico ali prstan. Skrinjici se je kmalu zatem pridružila še vijolična barva. Vijolična barva krasi moje uhane in verižico. Barvna krila so res nekaj posebnega. Vse je narejeno z dušo in ljubeznijo. Vsak izdelek najde svojo lastnico. In moja skrinjica se polni z ljubeznijo. Hvala Mojca <3

Narekovaj Maja K. G. Unikaten, pomeni edinstven in prav s to besedo lahko opišem unikaten nakit Barvna krila… prelepe barve, izvrstno in kakovostno narisani vzorci, ki so jih ustvarile zelo ustvarjalne roke. Mislim, da se v vsaki kolekciji najde nekaj za vsakogar… posamezen kos nakita predstavlja odličen modni dodatek, ki nam polepša celotno našo podobo. 🙂