Skrinjice z dušo

Zakaj si SKRINJICA Z DUŠO zasluži poseben prostor? Ker ima zgodbo!

In pravijo, da so nore ideje, najboljše ideje.

Pri svojem ustvarjanju se držim načela *ZDUŠOZADUŠO*. Sama sem ugotovila, da drugače ne znam. Lahko rečem, da vsakokrat, ko se s katero od Kjutik dogovarjam o detajlih novih unikatnih kosov nakita, da jo začutim popolnoma. Med prijetnim dogovarjanjem čutim in razumem želje in vem, česa ne želijo. Današnji svet potrebuje več razumevanja in več čutenja. Potrebuje zaupanje v sočloveka. In zaupanje v intuicijo.
 
In tako se je rodila nora ideja. Skrinjica z dušo je osupnila marsikatero. Je več kot le kos lesa in trije izdelki. Vsebuje zaupanje, toplino in predvsem dušo.
Ko vas skrinjica pokliče, prejmete tri kose nakita, ki so skriti v leseni skrinjici dim. 13×9×5 cm in je skrbno polepšana le za vas. Z akrilnimi barvami je pobarvana v barvi nakita in, da je še bolj (p)osebna nanjo napišem vaše ime. V skrinjici je samo za vaš (p)oseben nakit blazinica v črni barvi, da nakit sije v vsej svoji lepoti. Vzorec na skrinjici se ponavlja iz vzorca na nakitu in zaokroži celoto vsebine.
 
In kaj je tu nenavadega? Ne poveste mi, katere kose nakita bi imeli v skrinjici. Potrebujem le vaš pogled vase in s kratkimi besedami opisano dušo, ki je pravo vodilo, da moja intuicija najde pravo smer na kompasu. Torej – izbiro barve in kose nakita prepustite meni.
 
Prepričana sem, da, če duša poleti na ‘papir’, je tudi v skrinjici tisto, kar odraža vašo dušo.
 
Maček v žaklju? Lahko bi tako rekli, še raje pa rečem duša v skrinjici. Vaša in moja… Skupaj.
 
Pa saj to je v bistvu najvažnejše v življenju, kajne? Da se duše bližajo… in si zaupajo.
Za ceno 80 € prejmete skrinjico z vašim imenom v vaši barvi, tri skrbno izbrane kose, ki odražajo vaš detajlni opis, ki mi  ga posredujete.
 

Manjka mogoče še kakšna informacija? Z veseljem vam odgovorim na vprašanja.

[contact-form-7 id=”13″ title=”Contact form 1″]