Kdo sem? V kaj verjamem?

profilkaVerjamem v otroški smeh, iskren objem in sorodno dušo. Verjamem v moč nasmeha, v črno kavo in unikatno žensko. Na kavi, z nasmehom.

Verjamem, da se vam je v življenju že kdaj zgodilo, da ste bili na razpotju verjeti vase ali obupati. Upam, da ste izbrali prvo. Jaz sem in tako se je moja zgodba začela.

Moje ime je Mojca Baloh, ki trdno verjamem, da ni pomembno kam piha veter, pomembno je, da razpremo krila. To sem storila tudi sama januarja 2014. Iz izziva, ki mi ga je dala prijateljica Klavdija, se je rodil moj posel, kjer je glavna zvezda črnilo v ultratankih pisalih 0,1 mm, tanko kot las.

Lahko bi rekla, da je bil ta trenutek prelomen za moje ustvarjanje. Na malo drugačen način, meni bolj ljub. Predvsem z dušo. Barvna krilaKer tako tudi ustvarjam – zdušozadušo.

Besede, ki so me zaznamovale, pomenijo več kot samo besedno zvezo. Pomenijo način mojega bit-a. Mojega delovanja. Drugače ne znam kot biti duša duši.

Zdušozadušo je narejen tudi nakit – z vso čutečnostjo je ročno narisana vsaka pikica in vsaka vijugica. Vsak kos postane (p)oseben, unikaten, še posebno, če so dodani napisi npr. otrok, vnučkov, ali pa le kratko sporočilce, v smislu afirmacij. In v takšnih trenutkih sem hvaležna in počaščena, da sem lahko s svojimi unikatnimi izdelki del teh čarobnih trenutkov. Trenutkov, ki ostanejo.

Pravijo, da človek ustvarjalca začuti. Da ga nekaj potegne. Iskrica v očeh, ko se zaljubiš v novo stvar. Najbolj me veseli, da človeka začutim jaz. In obe duši sta pobožani.

                                                                                             Vaša duša, Mojca