Akcija!
Roza uhani s poslikavo

Roza uhani s poslikavo

19,00  13,30 

Roza uhani s poslikavo imajo motiv premera 12 mm. Uhani so unikatni in z ročno narisanim motivom. Vsak kos je unikaten, saj je motiv narisan za vsak uhan posebej.

Uhani so neviseči, osnova je srebrne barve. Zatič/metuljček je prav tako iz nerjavečega jekla.

Rok dobave 3-5 delovne dni.

1 na zalogi

Opis

  • ROZA UHANI S POSLIKAVO: so iz nerjavečega jekla in niso vodoodporni. Priporočamo, da jih pred kopanjem in vodnim aktivnostim odstranite. Čistite z mehkim blagom, če je to potrebno.
  • VZDRŽEVANJE: Nosite z nasmehom in se izogibajte pršenju s parfumom.
  • O KOLEKCIJI: Ujemi svoje sanje je ena od kolekcij, ki predstavlja motiv regratove lučke in semenk. Unikatni izdelki imajo s črnilom ročno narisan motiv. Vsak kos je unikaten, saj je motiv narisan za vsak uhan posebej. Ti roza uhani s poslikavo imajo motiv iz kolekcije, ki je bila nagrajena z Certifikatom kakovosti kolektivne tržne znamke Srca Slovenije.
  • SPLOŠNO: Uhani so iz nerjavečega jekla in so primerni za ženske, ki so občutljive in alergične na razne kovine, saj kože ne dražijo in so prijetni za uporabo. Motiv na uhanih je 12 mm premera, uhani so unikatni in z ročno narisanim motivom. Nerjaveče jeklo ne potemni, ne oksidira in ohranja svoj estetski videz.

V kolikor bi želeli uhane po naročilu, se lahko obrnete na mail mojca@barvnakrila.si, več o naročilu pa si lahko preberete tukaj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.