Tiesy Wings

Zgodba, ki se je začela že dolgo nazaj.

Verjetno že takrat, ko se nama z Metko še sanjalo ni. Prepričana sem, da se je začela točno takrat, ko sva začutili, da sva na isti valovni dolžini. Takrat se marsikaj začne ponavadi. Zaljubimo se, spoznamo prave prijatelje, ideje o sodelovanju začnejo švigati…

A vendar je bilo potrebno kar nekaj časa, da se je ideja uresničila. Ob spontanem polepšanju (pa saj ne, da Tiesy ni lep sam po sebi), sva prišli do nore ideje, da združiva moči in ustvariva nekaj ekstra unikatnega, nekaj uporabnega in nekaj kar preprosto moraš imeti.

Kravuljček

Da pa prehitro ne skočim na konec, pa samo razložim kaj Tiesy sploh je.

Kravuljček, kot ga je Metka najprej poimenovala, je bila kombinacija imen kravata in metuljček, dodala jima je le novo, svežo obliko. Zabaven Kravuljček pa je kmalu zrasel v nekaj več. Odšel je v svet in postal je Tiesy.

Tisto noro idejo sva z Metko na prvem brainstormingom zapečatili s tavelikim krofom in kavo, kot se edino spodobi. Na pol poti, na Trojanah. Sonček je sijal in nove ideje so kar švigale. Dogovor o barvah, o osnovah, o vzorčkih, vse te stvari sva dorekli že takrat.

Tiesy Wings
Minil je teden, dva… vmes je prišel nori december, ampak kakorkoli. Sedaj je tu. Najin prvi Tiesy Wings, čisto najin – unikaten in nikoli ponovljiv. Zakaj? Ker je narejen ročno, vzorčki pa so ročno narisani v medaljončkih.

Tiesy Wings
In kje najdeš svojega? V spletni trgovini Tiesy je trenutno na voljo Milano Wings Blue Edition, a z Metko obljubljava, da bodo v kratkem na voljo še v drugih barvnih kombinacijah.

In ne spreglej… s prijavo na Tiesy e-novičke dobiš 10% popust.