Skrinjice z dušo

Zakaj si SKRINJICA Z DUŠO zasluži poseben prostor? Ker ima zgodbo!

In pravijo, da so nore ideje, najboljše ideje.

Pri svojem ustvarjanju se držim načela *ZDUŠOZADUŠO*. Sama sem ugotovila, da drugače ne znam. Lahko rečem, da vsakokrat, ko se s katero od Kjutik dogovarjam o detajlih novih unikatnih kosov nakita, da jo začutim popolnoma. Med prijetnim dogovarjanjem čutim in razumem želje in vem, česa ne želijo.Današnji svet potrebuje več razumevanja in več čutenja. Potrebuje zaupanje v sočloveka. In zaupanje v intuicijo.
 
In tako se je rodila nora ideja. Skrinjica z dušo je osupnila marsikatero. Je več kot le kos lesa in trije izdelki. Vsebuje zaupanje, toplino in predvsem dušo.
Ko vas skrinjica pokliče, prejmete tri kose nakita, ki so skriti v leseni skrinjici dim. 13×9×5 cm in je skrbno polepšana le za vas. Z akrilnimi barvami je pobarvana v barvi nakita in, da je še bolj (p)osebna nanjo napišem vaše ime. V skrinjici je samo za vaš (p)oseben nakit blazinica v črni barvi, da nakit sije v vsej svoji lepoti. Vzorec na skrinjici se ponavlja iz vzorca na nakitu in zaokroži celoto vsebine.
 
In kaj je tu nenavadega? Ne poveste mi, katere kose nakita bi imeli v skrinjici. Potrebujem le vaš pogled vase in s kratkimi besedami opisano dušo, ki je pravo vodilo, da moja intuicija najde pravo smer na kompasu. Torej – izbiro barve in kose nakita prepustite meni.
 
Prepričana sem, da, če duša poleti na ‘papir’, je tudi v skrinjici tisto, kar odraža vašo dušo.
 
Maček v žaklju? Lahko bi tako rekli, še raje pa rečem duša v skrinjici. Vaša in moja… Skupaj.
 
Pa saj to je v bistvu najvažnejše v življenju, kajne? Da se duše bližajo… in si zaupajo.
Za ceno 80 € prejmete skrinjico z vašim imenom v vaši barvi, tri skrbno izbrane kose, ki odražajo vaš detajlni opis, ki mi  ga posredujete.
 

Manjka mogoče še kakšna informacija? Z veseljem vam odgovorim na vprašanja.

Vaše ime (zahtevano)

Vaš elektronski naslov (zahtevano)

Zadeva

Vaše sporočilo